Marja

Den långa resan.

Stressig måndag.

tulpaner

Oj, oj, oj, den här veckan började i förvirringens och velandets tecken. Ni vet… ska jag promenera eller ska jag ta bussen? Jag tog bussen, men kände att det blev fel. Det kändes ju inte alls så kallt, så när jag kom hem gick jag ut och sopade balkongen. Sen var jag fortfarande inte nöjd utan gick ut en sväng på skogsvägen. Fast jag hann inte så långt innan ett mail tvingade mig hem för att kolla en sak i en pärm innan jag kunde svara. Och det kändes som angeläget att svara med detsamma.

En massa papper ligger nu utspridda över sängen och det är något som inte stämmer… i morgon får jag ta itu med det på allvar.

Magen gillar inte maten när jag är så där stressad… och för att fly från eländet somnade jag på soffan. Ni vet… känslan när man sover på dagen, vaknar, sätter sig upp och inte kan orientera sig. Då är det verkligen dags för en selfie, om man vill roa sina medmänniskor.

Sen hade jag bokat tvättstugan och så ville jag absolut se Fråga Doktorn, som i dag handlade om reumatism. Jag har en god vän som fått diagnosen och jag tycker att jag då också skall veta något om den sjukdomen. Det var ett bra program, många bra frågor och bra svar.

Så ringde min dotter och DÅ landade jag.

Nu är tvätten torr, kaffet urdrucket och läget under kontroll. Här kommer några vinterbilder. Vi har faktiskt inte så mycket snö än.

Tänkte gå in i blåbärsskogen,

skogen

men höll mig på vägen.

skogen2

skogen3

Ha en lugn måndagskväll <3

3 kommentarer

  1. Ditte

    Vackra vinterbilder! Även här är det lite snö. DEt har varit en underbar dag med blå himmel och jag har varit ute i flera timmar. Så skönt och ca -4 under dagen.
    Ja, börjar en dag tokigt så är det lätt att det hänger i hela dagen. Och är man stressad så blir det ju tokigt för verkmästaren i magen att få ordning på allt.
    Jag har nu försökt att göra en sak i taget. Det är svårt, men blir nog bra.
    Mysigt att landa och prata med din dotter.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Vi har fått mera snö i dag, så i morgon hoppas jag på ’snöigare’ bilder.
      Ja, det är sant att om dagen börjar tokigt så fortsätter det. Tur att Johanna ringde, för då fick jag fokusera och lugna ner mig.
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.