Marja

Den långa resan.

Uppdatering

Jaha, så var den nationella delen av Melodifestivalen avklarad och det var inte vilken 17-åring som helst som vann. Bra där!
’Bada nakna’ kommer antagligen att bli nästa sommarplåga. Jag har ju sagt tidigare att jag inte har någon humor, så jag hajar inte hypen med hela låten. Sen är ju killarna inga sångare heller…

Jag har fått radera ett blogginlägg igen, som drog till sig en massa spam. Nu har spammaren hittat vägen till ett annat inlägg. Suck! Jag tycker att sånt skulle kunna stoppas…

Det blev ingen resa till IKEA i går, för på morgonkvisten vaknade jag med kramper i magen. De avtog efter ett par timmar, men då var jag så mör så fredagen gick i vilans tecken. På eftermiddagen blev det en liten tripp till apoteket på Ålidhem. Sen ringde en vän som förlorat en nära anhörig och då fick jag annat att tänka på.

I dag är allt bra igen. Så är det när man har en dysfunktionell mage.
I morgon har vi pysselträff igen hela dagen. Jag ska göra ett par födelsedagskort och har tänkt måla några stämplade motiv till dem. Det blir finlir, något som är nytt för mig. Jag var och köpte en liten fin pensel i dag.

Nu ska jag plocka ihop det jag ska ha med mig och göra matsäck för dagen.

Ha en lugn söndagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Så trist med dessa spammare. Önskar att de kunde stopppas och när jag någon gång glömmer fylla i frågan (antispam) får jag genast frågan om jag spammar.
    Skönt att magvärken försvann men himla plågsamt ochh tröttande så länge den pågår.
    Vilken trevlig söndag det blir med pysselträff. önskar er en jättetrevlig dag och kansk efår vi se lite av det du gjort. Du är så duktig med dina händer och får till det så bra.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Som du ser kom din kommentar fram. Jag måste ju godkänna alla kommentarer, så de ligger och väntar på mig när jag loggar in.

      Jag blir så trött på spammare. Vi har ju ett spamskydd, men på något sätt bryter de sig igenom, men bara på gamla inlägg och bara ett inlägg per gång, så när jag tröttnat på att plocka bort dem så tar jag bort hela inlägget och då brukar det lugna ner sig.
      Vi hade en trevlig pysselstund tillsammans och jag målade fina motiv till Ronjas födelsedagskort. Ska visa dem i kväll. 🙂
      Kram! 🙂

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Så bra! Det är inte ofta jag drabbas, men då brukar det vara en envis en som skickar flera spam i timmen. 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.