Marja

Den långa resan.

Sköna söndag

Det blev en skön söndag med lite pyssel. Jag satt och målade mest hela tiden. Jag fick så fina stämplar med japanskt motiv med en tidning jag köpte och nu skall jag använda dem till ett grattiskort. Jag brukar inte måla det jag stämplar, men de här måste målas. Jag är ovan att måla med liten pensel, jag brukar ju lägga på rikligt med färg med en stor pensel, så det här var en utmaning.

japanskt

Det var väldigt skönt att sitta och petmåla och lyssna på de andra som surrade. Jag kan förstå dem som tycker om att sitta och måla i de här vuxenmålarböckerna. Det är verkligen meditativt. Jag kan tyvärr inte göra det, för jag blir yr av de snirkliga mönstrena… mina ögon tappar fokus eftersom jag skelar och allt blir ett enda virrvarr. Men det här gick bra och var riktigt kul.
Nu ska jag fästa motiven på svarta paneler, så det blir en smal svart ram runt och så måste jag hitta rätt bakgrundspapper… vill ha diskret småblommigt eller småprickigt.

I morgon är det måndag, igen, och en ny vecka. Tjejerna skall komma till mig på tisdag, så i morgon ska jag baka morotskaka och fundera på en god soppa. Sen har jag lite andra åtaganden och så vattengympa på torsdag, men på fredag blir det kanske IKEA. Eller inte. På torsdag öppnar det stora shoppingcentret bredvid IKEA med 90 butiker bl.a. Panduro och Willy:s. Jag blir trött bara jag tänker på det.

Nu ska jag skriva protokoll.

Ha en skön söndagskväll <3

8 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Du gör så fina saker 😀 Jag var på IKEA idag…sen lär jag inte fara dit förrän allt har lagt sig med dom andra butikerna, möjligtvis på onsdag, då, dagen innan 😀 //Kram

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Maria! Jag får se hur jag gör med IKEA på fredag. Det är ingen panik. 🙂
    Kram!

  3. Ditte

    Du får till så fina bilder och allt du tar i blir ”sim-sala-bim” tillnågot extra. Jag är så fascinerad av att du kan få till det…
    Tror dina motiv kommer att bli extra fina på svarta paneler och med en tunn svart ram- hoppas få se när det är klart.
    Ser att du har fullt upp med trevligheter i veckan och önskar dig en fin vecka på alla de sätt.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag kommer antagligen att visa kortet när jag har skickat iväg det. Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.