Marja

Den långa resan.

GLAD PÅSK! Hyvää Pääsiäistä!

glasogonen

Sådärja, nu har jag hittat alla glasögonen och nu ska jag hålla reda på dem. Jag skulle kanske göra en sammetsklädd låda med olika fack…

I natt sov jag 2,5 timmar och sen var jag pigg. Tänkte inte ens på att det var skärtorsdag och hade inget planerat. Tänkte att jag äter frukost och läser tidningen och sen kanske jag blir trött igen. Men mobilen pep att jag hade TVÅ paket att hämta ute på Strömpilen, så jag torkade av min leriga dra-maten och for iväg. Jag bytte från buss 8 till buss 5, chauffören for vilse och tänkte åka hem med mig igen. Ibland glömmer de vilken linje de kör.

Det var nollgradigt och mulet, men nere vid älven var det ett väldigt fint ljus.

skartorsdag

skartorsdag3

Jag hämtade ut ett paket från Dermosil med sköna produkter för knopp och kropp och ett annat paket med akvarelltillbehör… några extra färger till målarlådan och en flaska granuleringsvätska som jag inte får upp locket på. Det är en sånt där skruva-tryck-samtidigt, som snurrar runt och säger klick-klick.

I morgon är det Långfredag och jag ska baka något till påskmiddagen hemma hos min kompis på lördag. Jag tror det blir ett fruktflan igen, med mandalamönster. Passar bra som efterrätt och till kaffet.

Till sist vill jag önska alla mina fina läsare en riktigt GLAD PÅSK!

gladpask

6 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Du har ett gäng glasögon att hålla reda på 😀 Glad Påsk till dig med! //Kram

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Maria! Två par är ’gamla’, men jag har tre olika par i omlopp varje dag + de gamla när jag inte hittar de nya. 🙂
   Kram! 🙂

 2. Ditte

  Glad PÅsk önskar jag dig också! Skönt att alla par glasögon nu är i hamn. Och en låda till dem vore säkert bra, bara du kommer ihåg att lägga dem där.
  Och trots den minimala sömnen i natt verkar du ändå pigg. Och visst piggar det upp att få hämta paket på posten.
  Fruktflarn låter gott som efterrätt till påskmiddagen. Och trevligt att vara bortbjuden.
  Stor kram och trevlig kväll.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag lovar att bli mer ordentlig. 🙂
   En dag klarar man sig med lite sömn och i natt har jag sovit gott igen. 🙂
   Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.