Marja

Den långa resan.

Hej och god natt!

Tänkte bara titta in och säga hej och god natt. Jag verkar ha varit upptagen i dag, fast jag tycker inte jag gjort något.

En tur till ICA-Maxi, promenad från bussen i ganska skönt väder, lite skvaller med en granne, eftermiddags-TV, somnade en stund, kokade soppa till i morgon då tjejerna kommer. Sen lite mer TV, nu måste jag börja plocka undan och dagen har gått. Jag hinner aldrig ha långtråkigt.

I morgon ska jag vara social och ser fram emot det.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

4 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det blev en ovanligt lugn natt och en trevlig dag. 🙂
      Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.