Marja

Den långa resan.

Redan måndagskväll

Och så är det redan måndagskväll.
Mötet i dag gick bra, vilket betyder att jag kan fortsätta med mitt projekt som dock är flera månader försenat. Jag må vara en virrpanna, men jag är bra på att argumentera (lägga fram fakta) och se konsekvenser av beslut, så jag klappar mig själv på axeln. Det är inte så dumt, trots allt, att ha några år på nacken och en hel del livserfarenhet.

Nu ska jag sätta mig och måla dagens utmaning: Rosa

Ha en skön måndagskväll <3

P.S. Det blev en blomma. Egentligen målade jag två, men klippte bort den ena.

rosa

God Natt <3

6 kommentarer

 1. Sandra från Finland

  Vad roligt med fler utmaningar! Eftersom det är april och därmed National (eller Global) Poetry Writing Month så skriver jag dikter hela den här månaden, en dikt om dagen. Det sporrar att skapa när lite av utmaningen och också gemenskapen kommer utifrån 🙂

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Jag funderade ju också på det där med dikter och jag har varit inne hos dig och läst, men kände att måla var mindre stressigt, för jag vill ju göra alla utmaningar varje dag. På Instagram är jag också med i en utmaning med ett foto (ett tema) varje dag. Lite att pyssla med. 🙂
   Kram! 🙂

 2. Ditte

  Skönt att läsa att mötet gick bra och med din erfarenhet och kunskap bör du ju ”komma långt”.
  Vilken vacker blomma! Gillas högt!
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag fick de andra med mig och det kändes skönt. 🙂
   Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.