Marja

Den långa resan.

Söndagen försvann

Söndagen försvann. Jag är glad att jag sent om sider fick av mig morgonrocken, för annars hade det inte känts bra. Egentligen var det pysseldag, men den blev inställd, så jag tog det lugnt och tänkte så småningom sätta mig och scrappa ett födelsedagskort. Men sen ringde telefonen och så var det ett TV-program och så skulle jag måla dagens utmaning och så skulle jag leta material för kortet… Ja, och så måste jag laga mat och diska…
Allt har gått i slow motion för jag har faktiskt varit tvungen att vila foten i högläge mellan varven. Vristen känns sämre i dag och jag är orolig. Jag kanske ringer hälsocentralen i morgon för att få ett ultraljud för att utesluta en propp.

Jag pratade med Johanna i telefon och jag kommer att åka till Stockholm i maj. Yippee! Jag har ett par möten jag måste pricka in, men annars är lägenheten jag brukar låna ledig. Som jag längtar. Tyvärr missar jag körsbärsblomningen i Kungsträdgården, men det kan inte hjälpas.

Dagens akvarellutmaning var ’motto’. Jag valde varianten på Carpe Diem, alltså Crea Diem, skapa dagen. Bakgrunden är gjord med hushållsplast på våt färg och bokstäverna har jag stämplat med hjälp av en stencil.

motto

Ha en skön söndagskväll <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.