Marja

Den långa resan.

Det finns alltid babywipes.

Inga bilder i dag heller. Kanske i morgon. Jag har målat en kul grej i dag som jag gärna vill visa.

Jag cyklade till Ålidhem för jag skulle lägga ett par viktiga brev på lådan. När jag hade varit inne på ICA och handlat och cyklat halvvägs hem, kom jag på att jag fortfarande hade breven i ryggsäcken, så det var bara att vända om och cykla tillbaka. Men det gjorde ingenting, för i dag kändes det lätt att cykla. Det är konstigt det där… somliga dagar tror jag inte att jag ska få benet över ramen när jag stiger på och av och jag tycker att jag inte har någon balans. Andra dagar har jag inga problem vare sig med att lyfta benet eller med balansen. I dag var en sådan dag och jag cyklade uppför backarna som jag ibland måste gå uppför.

Fast jag blev lite upprörd inne på ICA och det kan hända att den affären kommer att utgå ur mina rutiner. Vid kassan hade de hängt upp svarta fyrkantiga lådor, som blomlådor med skarpa kanter, på framsidan av kassabandet. Alltså där jag ska stå och lägga mina varor på bandet. De var i vägen (för min mage) och jag fick lyfta varorna högt över dem, vilket kändes i axlarna. Jag frågade kassatjejen vad det var för något och hon trodde att det skulle ligga varor i dem. Alltså…snacka om varuexponering vid kassorna. Nu ska varorna ställas i vägen för en in i det sista. Kan man göra så?
Nåja, jag behöver inte handla på ICA Ålidhem, det finns andra livsmedelsaffärer.

Min kompis frågade mig hur i all världen jag kunde köpa en vit laptop. Jag svarade att det är inga problem, det finns alltid babywipes. Få se om jag var för kaxig.

God natt mina vänner <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.