Marja

Den långa resan.

Kors i taket!

Hörni… kors i taket, jag sitter och skriver på nya laptopen! Jag tog mod till mig och kopplade in den, konfigurerade och körde i gång. Nåja, inga bilder än, inget skrivprogram, men internet fungerar. Jag är inte så tafatt i alla fall.

I dag blev jag tvungen att åka till Biltema. Akvarellpappret var slut och på Biltema köper man 300 grams akvarellpapper billigast i stan. Jag köpte det största blocket, så jag kan skära till de storlekar jag behöver. Det tog en stund med bussbyte och söndagstidtabell, men jag har ju inte bråttom.
Sen skulle jag måla lite, men först fick jag googla på den teknik vi ska använda. Silkespapper. Jag hittade ett par bra instruktionsvideor på YouTube, så nu vet jag hur jag ska göra.

Ha en lugn måndagsnatt <3

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Bra jobbat att kopplat in din nya laptop och den fungerar ju dessutom. Det ska bli spännand sedan att få se vad du målat när du kan lägga in bilder. Men den som väntar får se, så det gör jag.
    Kanske kan jag se redan nu på instagram…
    Måste prova.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, på instagram finns bilden jag målade med silkespapper.
      Jag har inte hunnit ladda ner Office än, men jag är himla nöjd med datorn. Nu märker jag ju vilket tröskverk jag haft den senaste tiden. Sen har ju Chrome sparat alla gamla bokmärken m.m., så de bara poppade upp.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.