Marja

Den långa resan.

Det stormar

DSCN1255

 

Okej, nu har jag fått in en bild. Så här vackert var det nere vid sjön i går kväll. Lugnt och stilla. Sen började det storma och det håller fortfarande på. Riktig höststorm är det. Grannens gardin som han hade uppe på sin balkong, flög ner till mig och jag fick en anledning att gå upp och hälsa på honom.

I natt kunde jag inte sova. Solen hann gå upp innan jag kom i säng… så där vid 02.40 och soluppgången under mörka stormmoln såg farligt hotfull ut. Jag satt och löste korsord, blev hungrig, åt något olämpligt och fick ont i magen. I grunden var jag störd av blåsten.

Jag hann inte blogga… sorry… för jag körde in Officeprogrammet och antivirusprogrammet i den nya laptopen. Det tog lite tid. Jag är inte överens med office och kommer nog att försöka hitta något annat alternativ när det blir dags att förnya programmet. Vart tog det gamla hederliga Word vägen?

Jag har minsann varit ute i blåsten i dag. Tog bussen till Rusta för att fylla på förrådet med tvättmedel, duschkräm m.m. I morgon ska jag ta en tur ner på stan och in på HSB för att skriva på ansökan om bygglov för cykelskjulen. Det kan ta tid att få det, men det kan också gå fort, så nu blir det spännande tider.

Nu ska jag koka gröt av hela bovetegryn och äta med ett smöröga och ett glas cashewdryck. Det är snällt mot magen och jag kommer sova gott i natt.

Ha en trevlig onsdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken vacker bild! Men molnen ser lite hofulla ut och det här var ju lugnet före stormen.
    Fint att du börjar få ordning på din laptop och det tar ju ett tag att vänja in sig. Men roligt att du nu får in bilder.
    Lycka till med HSB men det ordnar sig nog så att cykelskjulen kan byggas. Villket bra jobb du gjort med allt detta.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det var verkligen lugnet före stormen. Så det har blåst… jag mår inte alls bra av stormen och känner att jag börjar få huvudvärk. 🙁
      Kram!

  2. Freja

    Min man är antimicrosoft så vi använder openoffice olika program, jag tycker de funkar tillfredställande i alla fall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.