Marja

Den långa resan.

A good cry

Vad säger man på svenska? När man känner att man måste sätta sig ner och gråta en skvätt för att lätta på trycket. Ingenting går min väg nu, hur jag än kämpar. Vädret gör mig sjuk, livet trasslar och när skrivaren gick bananas och gjorde monster av mina fina foton och skapade papperstrassel, kändes det som att det var droppen som fick mitt tålamod att rinna över. Utrustad med pannlampa och förstoringsglas satte jag mig framför den och försökte lokalisera felet, men konstaterade att den bara ville trilskas. Nej, nu säger jag upp bekantskapen med den.

Det andra ska väl också ordna sig och det hjälpte faktiskt att gråta en skvätt.

I fönstret står schersminkvistarna och doftar gott.

DSCN1442

Jag bröt av några små kvistar när jag bytte vattnet i morse och kastade dem i närmsta kärl, vilket råkade vara min akvarelllburk med rent vatten. Det blev så fint… jag låtsas att de är små mininäckrosor. Jag får ta en annan burk om jag ska måla.

DSCN1441

Ha en lugn lördagsnatt <3

6 kommentarer

  1. Ditte

    Att gråta en skvätt kan absolut hjälpa- jag gråter både om jag är arg, ledsen eller glad. Jga har nära till tårar. Och jag gråter även när jag blir rörd.
    Skönt om det hjälpte dig att gråta en skvätt. Kanske kommer du och skrivaren bättre överens en annan dag. Möjligheten finns , men annars säg upp bekantskapen.
    Schersiminkvistarna är så vakcra och jag kan känna doften av dem genom dina vackra bilder.
    Stor kram och många tankar till dig.

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Jag gråter ofta när jag blir rörd, men inte så ofta över mig själv, så därför är det skönt att ge efter ibland. Skrivaren har nog gjort sitt, så jag ska köpa en ny så småningom.
    Jag är så förundrad att jag tål schersmindoften.
    Kramar!

  3. Judy

    Hi Marja! Things here are good. Sad to hear that you have been crying. Sometimes a person needs to have that release. I’m an emotional person and cry when happy or sad. Your flowers are just beautiful. Another weekend is here and hope you have a nice one! Take Care! Hugs! 🙂 Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you Judy! Happy to hear that things are good with you. 🙂 Oh yes, a good cry is releasing sometimes. I just don’t like feeling pity for myself. But things will be all right and in a week’s time I will be on my way to Stockholm. I just need a change of scenery. 🙂
      Have a nice weekend! Hugs!

  4. Sandra från Finland

    Visst kan det vara en lättnad att gråta! Jag är precis som Ditte här ovan, gråter ofta och av en massa orsaker. Hoppas ditt liv ordnar upp sig och att saker börja löpa smidigare! Många kramar och hälsningar från Österbotten!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Sandra! Jag är också väldigt lättrörd och gråter, men ibland måste man sätta sig ner och ge efter för det som byggts upp inom en…besvikelse och ensamhetskänsla. Men det kommer att ordna sig och jag är tillbaka på banan. 🙂
      Kramar till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.