Marja

Den långa resan.

Back on track

Dagens solnedgång i Kärleksviken.

karleksviken

Sädärja, nu är jag tillbaka på banan igen. Ibland måste man få bryta ihop för att kunna gå vidare

Hela dagen väntade vi på åskan, men den mullrade bara lite vid horisonten. Lite regn kom också, men den hemska blåsten har farit vidare till andra trakter. På kvällen for jag ut på en cykeltur runt sjön. Det luktade så gott från skogen och vattnet och luften var frisk och skön. Jag hade lust att sjunga med knep ihop läpparna för att inte få in de små flygfäna med fartvinden i munnen. Stannade en stund vid Kärleksvikens populära badstrand och fotograferade den milda solnedgången som speglade sig så vackert i vattnet. Allt var så lugnt och stilla.

karleksviken2

karleksviken3

Ha en lugn söndagsnatt <3

 

4 kommentarer

  1. Paula i pörtet

    Det lät gott att höra att du känner dig piggare igen. Visst bryter vi alla ihop ibland, har man inga svackor kan man inte ha topparna heller! Vissa år när det är dåligt med tillgång på svamp så plockar jag pepparriskor och saltar in för att sedan ha till svampsallad under vintern. En stor favorit tillsammans med rågbröd. Ifjol hade vi inga riskor alls, märkligt, för de brukar finnas obegränsat på våra magra marker här i Säfsen. Kantarell är inte min favorit, jag äter hellre soppar men dem har jag ännu inte sett. Blåbärspremiär tänkte jag ha idag, höll på att bli uppäten levande uppe på hygget, av både broms och mygg, så jag flydde min kos…kanske gör jag ett nytt försök lite senare
    Söndagskram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Paula! Nej, det går inte att gå omkring och bita ihop hur länge som helst… då är det lika bra att bryta ihop och börja på ny kula.
      Blåbären är inte mogna här än och om en vecka åker jag till Stockholm, men jag hoppas att jag inte missar dem helt. Vildhallonen kommer också snart.
      Ha en fin söndag! Kram!

  2. Ditte

    Ibland blir det bara för mycket och en hel del har hunnits lagrats upp inom en så att ”bryta ihop” för att sedan gå vidare och kanske med ny energi.
    Underbara bilder som verkligen förmedlar lugn och ro.
    Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.