Marja

Den långa resan.

Väskan är packad

IMG_20160718_164939

Vanligt gräs är också vackert. Det här blev väldigt vitt på fotot. Det finns så många olika sorter och jag gillar det enkla, strama. Om jag hade en trädgård, skulle jag försöka ordna en våthörna med en massa olika grässorter. Jag har försökt måla gräs, men det är så svårt.

Det blev en cykeltur i dag också. Jag måste posta ett brev och hade inga frimärken. Det är inte så ofta jag skickar brev till utlandet och visste inte att portot hade sjunkit med en krona från 1 april.

Nu har jag packat och tar tåget söderut i morgon. Äntligen får jag lite miljöombyte. Den nya resväskan svalde allt jag ville ta med mig och jag har fixat matsäck så jag inte blir hungrig och på dåligt humör. Jag brukar bara köpa kaffe i kafeterian.

Surfplattan och kameran är med, så jag kommer att uppdatera bloggen som vanligt.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

10 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack snälla du! Jag hoppas jag hinner uppdatera bloggen. 🙂
      Kram!

  1. Ditte

    Visst är gräs vackert. Jag såg på Wij Trädgårdar en myr som byggts upp och med de växter som kan förekomma där. Häftigt och till och med hjortron fanns.
    Önskar dig en fin resa mot huvudstaden.
    Kram och välkommen till Stockholm.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte och nu är jag här! Hoppas vi hinner träffas nästa vecka. Maila mig hur du har det.
      Kram! 🙂

  2. Judy

    Lovely photo Marja! I do not know what the overseas postage would be but one day I must check. In our small hamlet the office part is only opened a few times a week. Happy for you to be going on vacation. 🙂 Glad to hear you will update! Safe & Happy travels! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you Judy! Now I’m in Stockholm and will spend the next two weeks here, mostly with my daughter and granddaughter.
      Hugs!

  3. Freja

    Jag har oxå med mig matsäck när jag åker tåg. Då får jag det jag gillar och slipper köa i buffévagnen. Det var roligare förr när de serverade mat vid borden…

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Ja, nu har de bara mackor och sallader och så får man värma mat i mikron och stå och äta den. Jag köpte faktiskt en bägare med fruktsallad och kaffe… med påtår. 🙂

  4. Paula i pörtet

    Hej på dig! Så du förgyller huvudstaden med din närvaro ett tag, och framför allt din familj! Så roligt, jag måste nog börja planera inför en riktig turistresa jag med, efter skilsmässan har jag inte varit iväg varken hit eller dit. Jag älskar Stockholm, men är mycket nöjd med att inte längre bo där när stresståligheten är lika med noll.
    Ha en skön semester, var i Stockholm huserar din dotter?

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Paula! Eftersom min dotter har hund, så brukar jag låna min ex-mans lägenhet på söder när han är i Finland. Min dotter bor bredvid Globen, så det är bara två tunnelbanestationer mellan oss. Helt perfekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.