Marja

Den långa resan.

Legenden om Tarzan

IMG_20160801_020013k

Ronja och jag gick på bio i kväll och såg Legenden om Tarzan med Alexander Skarsgård i huvudrollen. Ingendera av oss var så där överförtjust i filmen, men jag var mer positiv till den än Ronja. Jag gillade de fantastiska landskapen,  urskogen, de fartfyllda scenerna, men berättelsen var substanslös och ibland osammanhängande. Det fanns ett par magiska scener och Alexander Skarsgård spelade bra.

Johanna jobbade i dag och har även nattjour,  så Ronja sover över här hos mig. Så underbart att få vara med henne. Vi kommer så bra överens och för intressanta diskussioner.

Ha en lugn måndagsnatt <3

 

 

6 kommentarer

  1. Birgitta L

    Så fint att kunna umgås med sitt nästan vuxna barnbarn. Jag älskar också att umgås med mina små barnbarn och hoppas att de ska vilja umgås med mig även när de är nästan vuxna och så länge jag lever:)

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Birgitta! Ja är verkligen glad att Ronja vill vara med mig. Vi ses inte så ofta, men vi har alltid haft fin kontakt. Jag är säker att dina barnbarn också vill ha kontakt med dig hela livet. 🙂

  2. Ditte

    Roligt att du såg filmen! Jag läste om den och bestämde mig för att vänta. Det går så många filmer nu som jag vill se och just denna ligger inte på ”topp 5 plats”.
    Mysigt att umgås med Ronja och jag förstår att det är kvalitetstid för er båda.
    Kram och trevlig måndag!

  3. Judy

    Happy 1st of August! What a great place to spend it and with such a wonderful granddaughter. Enjoy the rest of your time in Stockholm. 🙂 Hugs! Judy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.