Marja

Den långa resan.

Ut med negativ energi!

DSCN1590

Det blev fönsterputs i dag. Jag kravlade mig ur stövelskaften och behövde bli av med negativ energi och få rum för klarsynthet. Hörnfönstrena blev så blanka att de speglade sig i varandra.

Jag har ju inte så många fönster. Hörnfönstret i vardagrummet, ett stort och ett litet fönster i sovrummet och så köksfönstret som inte går att öppna och då bara behöver putsas på två sidor. Senare upptäckte jag att jag hade glömt balkongdörren, så den får jag ta en annan dag. Jag bor ju på andra våningen och har ingen gata med trafik utanför, så jag behövde inte gno så värst mycket.

Det var sista måndagen med musik vid Kyrkstugan nere vid sjön. I kväll sjöng Sara Idan egna och andras visor. Hon har en fin röst.

DSCN1596

Hon hade bara armar och det kändes nog lite kyligt. Kvällen var fin… det var alldeles vindstilla och halvmulet…

DSCN1595

Sen bröt den nedgående solen genom och på hemvägen när jag kom över på andra sidan sjön, såg det ut så här. Gyllene skog.

DSCN1599

Det var tydligen fiskekväll i kväll. Jag fick med tre båtar på fotot och stränderna var fulla med män (obs!) som stod med sina fiskespön. Själv stannade jag till vid trappan och plockade en halv liter hallon som jag smackade i mig efter kvällsmackan med te.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    God idé att ta bort det gamla och in med ny energi genom att putsa fönster.
    Något att tänka på….

    Vilken fin kväll vid sjön; både musikupplevelsen och det vackra landskapet.
    Sista bilden med den gyllene skogen är het inderbar.
    Önskar dig en positiv och bra tisdag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, kroppsarbete frigör dålig energi och så tycker jag att man tänker så klart när man gnor på.I går pratade jag dessutom högt för mig själv utan att tänka på att jag stod i ett öppet fönster. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.