Marja

Den långa resan.

Jag, en TANT!

DSCN1631

Det varma vädret dröjer sig kvar. Vi balanserar mellan sensommar och höst… och det är ganska behagligt.

Jag fick ordnat upp en massa trassel i går kväll/natt och i morse och kände mig så där lite rastlöst upprymd. Hade tänkt ta fram symaskinen, men for i stället iväg till Mariedal. För mig är bästa belöningen att strosa runt på loppis.

Mellan bussarna på Vasaplan fick jag vara med om något roligt. I dag var det stora insparksdagen för de nyanlända studenterna till Universitetet och stan var full med ungdomar i rosa T-shirts med ett budskap med något om ’rookey’ på ryggen.  En ung man kom fram till mig och ville ha hjälp. Han hade fått i uppgift att hitta en TANT som var villig att hjälpa honom över gatan. Jaha, då är jag officiellt utnämnd till TANT. Självklart ställde jag upp och påhejad av alla kompisarna gick vi över en liten sidogata. Jag bad en av tjejerna ta ett kort med min mobil till instagram och på det ser det nästan ut som han hjälper mig. Dessutom ser jag ut som Arne Weise i ansiktet, så det var inte så lyckat. Förlåt Arne. No offence.

Ha en lugn fredagskväll <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.