Marja

Den långa resan.

Hosta…

IMG_20160830_200335

Kvällens solnedgång var guldskimrande.

Hosta from hell. Jag måste hålla emot med händerna på båda sidor av buken för det gör så ont i musklerna när jag hostar. Det river i halsen, men lyckligtvis hittade jag en burk grekisk Frozen Yoghurt med honung och pistagenötter i frysen som kylde ner halsen och lenade i själen.

Det blir förstås ingen finlandsresa i morgon. Jag har avbokat, ringt och mailat alla berörda och tänker göra ett nytt försök om två veckor. Så är det nu.

I dag har jag bara legat på soffan och sett eller sovit till alla möjliga TV-program. I morgon är en ny dag.

God natt mina vänner <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Så trist att du skulle bli dålig just nu, men det är ju inget att göra något åt annat än att du vilar dig i form.
  Önskar dig god bättring och snar.
  Solnedgången på bilden är verkligen vacker!

  Styrkekram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, det var verkligen otur att jag blev så sjuk och precis just nu. Kanske var jag lite extra stressad… det var väldigt oklart med bl.a. mitt boende bl.a. Saker har hänt och det tog ett tag innan jag fattade beslutet att bo på hotell, vilket jag skall göra framöver för att ha min frihet. Nu har jag en ny strategi som kommer att bli bra för mig och siktar på att åka om ett par veckor. För jag vill ju åka till Finland och min bror och jag behöver träffas.
   Kram!

 2. Judy

  How are doing Marja? Sad to hear your not feeling well. 🙁 Hope the cough from hell is better. To bad you had to cancel the trip to Finland but in two weeks things may be back to normal. Tare Care! Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! Yes, it was very bad luck that I caught this cold, but I will go to Finland when I’m well.
   Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.