Marja

Den långa resan.

Pip i rören

IMG_20160831_152321

Jag har fortfarande lite färska kryddor kvar på balkongen, så i dag kunde jag ta in både timjan och persilja till den gröna woken. Ingen mat smakar något och blodsockret ligger lågt trots att jag inte rör mig så mycket, så jag kokade potatis med laxbullar och så denna wok. Det slank ner.

I morse vaknade jag av att det pep i mina luftrör. Jag hoppade upp och drog i mig dubbla doser Bricanyl och en sked slemlösande hostmedicin. Sen blev jag skakig i hela kroppen. Jag tar Bricanyl bara när pollensäsongen är som värst, men har även ordinerats det en gång vid hosta och pip i bröstet. Det hade kanske räckt med en dos.

I duschen fick jag en ordentlig hostattack, antagligen av fukten, och tänkte då att jag skulle sätta mig över ett ångbad med några droppar Vademecum, men sen glömde jag av det.

Ha en lugn onsdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Förstår att dte är svårt med matlusten. Men du fick till en färgglad wok av dte du hade i odlingarna. Det så gott ut.
    Hoppas nu att du bara kan bli bättre.
    Krya-på- dig kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.