Marja

Den långa resan.

Vackert ljus i skogen

DSCN1339

En underbar dag i skogen i dag och jag är så glad att jag orkade gå ut en sväng.

I går tog jag bussen till Ålidhems centrum och efter att ha legat pall i tre dagar, kändes det fantastiskt att komma ut i friska luften. I går var det ju sommarvärme dessutom. Men när jag kom in på Lidl kände jag att jag blev alldeles matt i kroppen och svettig. Jag som vanligtvis masar omkring i affärerna, klarade av både Lidl och ICA på samma bussklipp, alltså under en timme. Men jag fick med mig allt jag behövde och det var trevligt med en liten utflykt.

I morse kände jag att jag bara måste ner till sjön och ut i skogen. Jag har ju ingen feber och huvudet känns ganska klart, men hostan river i luftrören och halsen. I skogen kan man gå i sakta mak och snurra runt så mycket man vill. Jag gick ut på en fiskebrygga och hade en stunds vattenmeditation och sen gick jag längs stigen vid sjön, hoppade över diken och plockade röda asplöv som jag torkar och har i en burk, så jag fick lite gymnastik också.

Det var ett väldigt vackert ljus i skogen i dag.

DSCN1334

DSCN1344

DSCN1341

DSCN1340

Ha en lugn lördagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad skönt med en skogspromenad och så vackert det är i din skog Förstår att du njötv av dih tur dit.
    Fina och rofyllda bilder!
    Fortsätt att krya på dig.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det är terapeutiskt att gå i skogen. Det är ju alltid folk ute, så jag behöver inte vara rädd, utan kan ropa på hjälp om det är något.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.