Marja

Den långa resan.

Skulle inte ha skämtat om det

Det luktar mat i min ryggsäck. Jag har varit ute och ätit med mina väninnor och eftersom jag inte orkade äta upp mer än hälften av min stora matportion, bad jag att få en doggybag. Jag fick en frigolitask, bröt sönder stänganordningen och fick be om en liten plastpåse ’för säkerhets skull’. ’Jag kan ställa asken stadigt i ryggsäcken, men det skulle ju vara typiskt om jag snubblade och allt skulle ruskas om’, skämtade jag.

Det skulle jag naturligtvis inte ha gjort, för naturligtvis trillade jag pladask på parkeringen. Jag gick och kollade busstiderna i mobilen och såg inte refugen i mörkret. Inget brutet, men en stor bula på armbågen och ett lätt skrubbat och svullet knä. Det dåliga knät, förstås, jag tar alltid emot med det. Det blir en Alvedon till natten och så får jag se hur jag ser ut i morgon.

För övrigt var det trevligt. Vi hade en del att prata om… saker som hänt… och jag tycker att vi redde ut det mesta. Jag hade då en bra känsla när vi skildes.

Hostan har lugnat ner sig något. Jag har varit konstigt yr i dag… drack bara vatten, men tog ändå snedsteg i restaurangen… så det var kanske inte så konstigt att jag inte kunde återfå balansen när jag snavade. Men det var trevligt att komma ut i världen efter några tillbakadragna dagar och jag kände mig riktigt upplivad när jag kom hem.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken tur att du inte gjorde dig mer illa. Hoppas nu att du inte har alltför ont, men att falla så där gör väldigt ont.
    Trevligt med middag och träff med vänner, men ett lite olyckligt slut på trevligheterna blev det ju.
    Skönt i alla fall att förkylningen håller på att ge med sig.
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, de kunde ha gått riktigt illa, för jag såg ingenting i mörkret och vi hade bråttom till bussen. Så onödigt sånt där.
      Förkylningen har vänt och det känns bra. Nästa vecka är jag nog helt pigg. Hoppas din förkylning också blir bättre snart.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.