Marja

Den långa resan.

Pokemonhuvud

DSCN1350

Det här konstverket finns i den lilla parken Dungen i Ålidhems Centrum. Jag tycker det är lite läskigt… ett huvud direkt på berghällen. I dag fick jag veta att det finns en pokemon på den. När jag stod och fotograferade, kom en ung man cyklande över gräset med sin mobil i handen och frågade mig vilken färg jag hade. Konstig fråga, tyckte jag först, men gissade att han var på pokemonjakt, så jag sa att jag inte jagade pokemon, utan bara fotograferade. Han förklarade då att det finns lag med olika färger som tävlar med varandra och eftersom jag stod vid en pokemon ville han kolla om vi kanske tillhörde samma lag. Jag vet ingenting om pokemon och är inte intresserad heller, men det var ju ett trevligt sammanträffande.

Jag fick ju lära mig i går hur det kan gå om man går och stirrar ner i mobilen och inte ser sig för. Jag har inte så värst ont i dag. En blå bula på armbågen och ett lätt uppskrapat och svullet knä, som inte värker.

I morse vaknade jag och kände att något inte var som vanligt. Inget rossel i bröstet! Hostan lossnar och det känns som förkylningen äntligen vänt. Däremot är jag väldigt yr. När jag satt på toaletten i morse (med dörren öppen) flöt min randiga hallmatta som vatten från vänster till höger. När jag sen la mig i sängen snurrade bokhyllan runt sin egen axel. Jag tänkte att jag kanske fått kristallsjukan, men det var bättre när jag steg upp andra gången. Jag får se till att inte stiga upp för fort.

I dag har det varit sommarväder, men på eftermiddagen började det blåsa alldeles förskräckligt. Nu är det lugnt igen.

Ha en lugn torsdagsnatt<3

10 kommentarer

  1. Ditte

    Ja, se dessa Pokemons! Här ramlade ju en man ner i kanalen i jakten på dessa.
    Ofta finns de ju vid statyer eller mer kulturlla saker. Här i Gamla stan vimlar det av Pokémons och följaktligen av människor som letar.
    Skönt att ditt fall inte orsakat dig så mycket skada utan du mår hyfsat och dessutom en lättnad att förkylningen och hostan verkar släppa taget.
    Yrseln är inte trevlig, men du får stiga upp i långsam takt.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Jag berättade faktiskt för den här killen om mannen som fallit ner i kanalen och även att jag trillat när jag gått med mobilen. 🙂 🙂
      Yrseln är ’normal’ i dag. Jag hoppade nog upp för snabbt ur sängen. 🙂
      Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Caanita! Jag har faktiskt inte kollat blodtrycket på länge. Ska nog göra det. Yrseln är borta i dag. 🙂

  2. Rebecca Boyd

    Nornaplatsen har äntligen fått känslan av ett riktigt torg efter Pokemons intåg där. Känns trevligt när man går förbi och det hänger folk vid statyn 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.