Marja

Den långa resan.

Nyfiken?

IMG_20160908_181120

Visst är det lite förbryllande att en lyktstolpe kan luta så här? Om det var vinter skulle man kunna misstänka att en snöskottartraktor hade kört på den, men vad har hänt här? När jag bytte synvinkel, såg jag att den bara var nyfiken och ville se vad som fanns bakom hörnet.

I morse fick jag ett sms att jag hade ett paket på Strömpilen. Eftersom jag var nyfiken på innehållet, ändrade jag mina planer för dagen, tog dra-maten och for iväg. Jag skulle ta en kölapp på posten, men stannade upp och började fumla efter mitt id och en ung tjej stack fram sin arm framför mig och tog nästa lapp. Så fräckt, tänker ni, men jag hann inte tänka något innan hon gav mig den lappen och tog sen själv den nästa. Så där i förbifarten… för hon pratade hela tiden med sitt sällskap…men var ändå så uppmärksam. Sånt uppskattar jag verkligen!

Dagens höstbild tog jag i Vänortsparken för några dagar sedan. Inga höstfärger ännu, men lite vackert visset.

IMG_20160906_220105

God natt mina vänner <3

4 kommentarer

  1. Judy

    Well it’s the end of another week. I wonder if they put the lamppost like that on purpose? Hope the package arrived safely. Such a kind girl and there really is a lot of thoughtful people in this world. Love your photo of the beautiful plants! Have a good weekend! Hugs! 🙂 Judy

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Thank you, Judy! The weeks pass very quickly, don’t they? The lamppost is supposed to stand straight, so I think some big vehicle has hit it. 🙂 The package was what I expected… a vest and some small items I had ordered on the net. 🙂
    Have a nice weekend! Hugs!

  3. Ditte

    Man blir ju så positivt överraskad när någon är omtänksam i dessa för många ”bråda tider”.
    Och lite vänlighet känns bra både att ge och få.
    Vilken vacker bild och så även om höstfärgerna inte riktigt infunnit sig.
    Kram och trevlig lördag!
    Strålande sensommarväder idag också!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Vi har regn och dis… egentligen inte så kallt, men trist.
      Jag blev väldigt glatt överraskad av den fina gesten och hon gjorde det så där i förbifarten som om det var det mest naturliga.
      Hoppas du får en fin söndag! Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.