Marja

Den långa resan.

Kan inte sluta älska…

DSCN1369

Jag kan inte sluta älska björkstammar…

DSCN1370

 

Vilket underbart väder det har varit i dag. Inte alls varmt, men soligt och luften har varit klar och krispig. Jag klädde på mig ordentligt och tog en kort cykeltur. Sen kokade jag rödbetssoppa åt exet och mig. Höstens första, faktiskt. Till den åt vi rågbröd med getost och salami. Jag kan fortfarande ta in kryddor från balkongen, så gräddfilsklicken i soppan blev dekorerad med både persilja och timjan. Enkelt och så gott. Till efterrätt åt vi laktosfri vaniljglass med lakritspulver.

Exet for till Finland med kvällsfärjan och jag följde honom till anslutningsbussen, som utgår från Ålidhem. Han gick och jag cyklade sakta bredvid. Det är ju fredag, så det kom några ungdomar som också skulle med bussen. Det är många från Vasatrakten som studerar vid universitetet och pendlar hem varje eller varannan helg. De kommer antagligen tillbaka med den sena färjan på söndag kväll.

I morgon blir det en tur till ICA Maxi för att hämta ut paketet med morgonrocken jag vann på Tradera. I dag har jag vunnit en fin tunika/klänning från Gudrun Sjöden. Jag är en periodare på Tradera, ibland är jag inte inne på flera veckor och ibland fyndar jag flera plagg efter varandra.

Kvällens solnedgång liknade lite gårdagens. Änglarna travar fortfarande omkring på sin catwalk. Den här bilden tog jag från min balkong.

DSCN1375

Ha en lugn lördagsnatt <3

6 kommentarer

  1. Terttu Haapanen

    Hei Marja! Minäkin ihailen aina koivurunkoja. Niin kauniin valkoisia muitten puiden seassa. Hyvää Pyhää sinulle! Halaus Terttu

  2. Ditte

    Visst är björkarnas stammar vackra! Instämmer helt! Och du har fått ljuset att falla så fint på fotona.
    Låter som en bra dag på alla sätt men lite lagom av allt.
    Roligt med de bud du vinner på Tradera. Jag ligger fortfarande lågt där efter mitt missöde. Men snart så kanske jag vågar för ”brottet” kanske nu är preskriberat. Handlade om en möbel som jag inte kunde dra tillbaka från Tradera….
    Önskar dig en fin helg.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, det var trevligt att umgås lite med exet och alltid revligt att laga mat till fler än bara sig själv. Du har ju berättat om ’missödet’ med möbelaffären… men det måste ju vara preskriberat nu. Jag är ju som sagt periodare på Tradera och köper mest kläder från Gudrun Sjöden. Fick morgonrocken i dag och den var jättefin…
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.