Marja

Den långa resan.

En gyllene rumpa

IMG_20160928_114222

I går tog jag den här bilden på stigen genom skogen ner till sjön. Naturens egen ’röda matta’. När jag kom tillbaka stod fyra tonårstjejer och kastade upp löven i luften och försökte få fina bildet på varandra.

Tur att jag tog bilden i går, för i dag har det varit riktigt höstruskväder med regn och blåst. Inte kallt dock.
Jag hade ärenden ner på stan och gick först till Röda Korsets secondhand i City. De har alltid så fin skyltning. Nu är det Fashion week i stan och butiken deltog i en tävling om finaste skyltfönster. Jag röstade förstås på dem, utan att ha sett något annat fönster. Butikens motto för veckan är ’Old is Gold’ och allting i fönstret var guldsprayat, till och med rumpan på en torso.

IMG_20160928_192255

Lite ekivokt kan man tycka. Allt var alltså guld… lampfoten, en ram, en fin klocka (framför torson), ett lampskelett, en halv kappsäck och en massa böcker.

IMG_20160928_193513

Böckerna är sprejade runt om och sedan staplade hipp som happ till en liten piedestal. Kul idé, men jag skulle nog limma ihop dem om jag skulle stapla dem så där.

I morgon är det vattengympa. Yippee!

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Verkligen en vacker och annorlunda skyltning där i Röda Korsbutiken!
    Mottot gillade jag också ”Old is Gold”.
    Skönt med vattengympan i kväll! Förstår att du längtar!
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! De har alltid så fin skyltning och det har jag sagt åt dem. I stan har de riktigt fina och utvalda gamla grejer och ute på Mariedal har de en butik som är som en vanlig secondhand.
      Jag är inte så engagerad i Fashion Week, men jag fick för mig att de deltog i en modevisning med just mottot ’Old is Gold’ för de hade en affisch i affären.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.