Marja

Den långa resan.

Korgen är full

IMG_20161106_160845

Nu har det snöat i två dygn och korgen är full. Vi har -6 grader, men ändå är snön under det översta lagret våt… det måste ju betyda att marken fortfarande var varm när det började snöa?

I går var jag bjuden på middag en liten bit utanför stan vid havet. Vi var några stycken som skulle ta oss dit med bil och det kändes lite pirrigt att bege sig ut på små skogsvägar när det snöat hela dagen. Men vi hade en duktig chaufför och vi for genom ett sagolandskap med snötyngd skog. Synd att det redan var för mörkt att fotografera. Jag satt i baksätet och njöt för fulla drag.

Jag hade pimpat en påse som jag hade en liten gå-bort-present i.

IMG_20161105_125424

Vi hade trevligt som vanligt. Det var det gamla gänget. Brasan sprakade, vi blev bjudna på jättegod fiskfestgryta med fisk, räkor och musslor, blomkålsris och sallad. Mums! Utanför de stora fönsterrutorna kunde vi se den vita, mjuka snön och som extra underhållning hoppade en liten harpalt fram och tillbaka framför huset.

Sen drack vi kaffe med god blåbärskaka och pratade/argumenterade om ditt och datt. Hemfärden var lika vacker och när vi kom in till stan började det snöa ordentligt.

I dag tittade jag på reprisen på ’Så mycket bättre’ eftersom jag missade den i går. Det var Freddy Wadlings dag… stolen vid kortändan av bordet var alltså tom, men de fick ihop ett fint program trots allt. Den här gången tyckte jag Tommy Nilsson gjorde den finaste tolkningen. Sen tog jag bussen till Ålidhem och handlade på Lidl.

Nu ska jag förbereda vårt styrelsemöte med bostadsrättsföreningen i morgon. Vi ska bl.a. gå igenom nästa års budget och så måste jag föra över de två senaste protokollen till den nya laptopen. De ligger på skrivprogrammet i den gamla laptopen som inte har något internet, så jag får gå en omväg via mitt externa minne. Det skall väl gå? Annars får jag skriva ut och skanna in.

Ha en skön söndagskväll <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken trevlig kväll och så fint den både började och slutade med den vackra bilresan.
    Mysigt att ses och jag förstår att det blev en härlig kväll med dina vänner.

    Oj, så mycker snö ni har. Men säkert var inte marken bered på snöfallet och håller kvar sin värme.

    Lnskar dig lyckaa till med att föra över det du ska till din nya laptop och det går säkert bra.
    Kram och trevlig kväll.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det snöar fortfarande och det är väldigt vackert här utanför. I morgon hoppas jag att jag hinner ta en promenad i skogen…
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.