Marja

Den långa resan.

Fluffig snö, som ängladamm

IMG_20161107_094948

Det bara snöar och snöar. Snön ligger på fönsterbrädan utanför sovrumsfönstret och balkongen såg ut så här i morse. Mjuk, fluffig snö som inte väger något, men som ändå måste skottas bort innan den smälter. I år kan jag inte bara kasta ner snön, för grannen under har byggt ut sin uteplats med en meter och den andra grannen har byggt ett staket runt sin plats, så snön måste hamna utanför deras revir.

Jag hittade ett ställe jag kunde kasta snön på. Jag har en liten spade, så jag fick flaxa mycket med armarna och snön var som ängladamm som mest yrde upp igen. Skön motion blev det i alla fall. Sen skulle jag montera ljusslingan på räcket, men då började jag frysa om händer och fötter, så det får bli en annan gång.

De brandgula björkarna längs cykelvägen tappar sina löv långsamt. En av björkarna har till och med kvar en kjol av gröna löv och det såg så fint ut mot den vita snön.

IMG_20161107_135103

I kväll var det möte med HSB. Det första mötet för hösten. Vi var nere på kontoret på stan och gick bl.a. genom budgeten för 2017 som vår ekonom har gjort. Vi behövde/ville inte ändra på en enda siffra och var väldigt nöjda med årets utfall. Nästa möte ska vi vara hemma hos mig. Jag måste städa tills dess.

HSB Umeå slås ihop med HSB Norr och på onsdag ska jag och en annan styrelsemedlem gå på information med efterföljande buffé på Rex.

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Gomorron! Oj, så mycket snö ni har! Har sett bilder på tv också och det är knappt man tror sina ögon.
    Vitt är det förvisso och viss lyser snön upp.
    Skönt att du har hittat ett sätt att få ner din snö, men jag förstår att det blir att samla krafttagen för att få till det.
    Skönt att HSB- mötet gick bra och att budgeten är under kontroll i föreningen. Nog så viktigt.

    Trevlig tisdag önskar jag dig.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det är så vackert med snön, men nu ska det visst bli varmare och då kommer allt att smälta bort och så får vi börja om…
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.