Marja

Den långa resan.

Let’s Get Sketchy, November week 3

IMG_20161124_232046

Jag gillar de skisser vi får varje vecka från Let’s Get Sketchy. De är enkla och inspirerande att arbeta med. Här har jag valt ett foto av Johanna. Hon hade förlagt sina glasögon och var tvungen att köra med sina slipade solbrillor även inomhus. Vi tittar på TV och skärmen reflekteras som små fyrkanter i glasen. Är det det man menar när man säger att man får fyrkantiga ögon om man tittar mycket på TV?

Jag tyckte hon såg så kaxig ut… därav citatet ur filmen ’Taxi Driver’.

4 kommentarer

 1. Ditte

  Jag förstår att du gillar dessa skisser och du lyckas verkligen få till det så bra.
  Tänkte just på detaljerna där med fyrkanterna…Häftig bild! Jättebra fångat alltihop.
  kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Jag följer skisserna ganska noga, men det blir alltid något man vill ändra. Här har jag spegelvänt skissen. 🙂
   Ha en fin helg! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.