Marja

Den långa resan.

Fin i håret igen

I går var jag och klippte mig på Ålidhem. Jag är så glad att jag hittat en frisör som jag är nöjd med. Riktigt nöjd . Men nu gäller det att ha framförhållning, för de hade egentligen inga tider före jul, utom en avbokning som jag då fick. Nu är jag jättefin i håret igen.

Jag höll på att somna i stolen, för jag hade knappt sovit något alls. En sådan där natt när jag inte kunde somna och sedan pep mobilen ett sms vid halv femtiden. Jag hade försökt få tag på Johanna och trodde det var hon… att något hade hänt… och studsade upp ur sängen i sömnen. Det var ett mail från andra sidan jordklotet, men jag fick en konstig hjärtklappning med ett och annat extraslag, som nog bara varade i 10 minuter, men det kändes som en evighet och efter det somnade jag inte om. Så jag var trött när jag for iväg.

Sen sov jag på eftermiddagen och länge i dag. På eftermiddagen gick jag ut med ett lass tidningar till återvinningen. Klockan var tre, men det var mörkt och himlen var blå med några ljusa stråk som påminde om norrsken.

IMG_20161217_160614

Det var bara 2 minusgrader och jätteskönt ute, så jag tog en omväg hem och fick en skön promenad. Sen har jag pratat med Johanna och allt var väl med dem. Längtar tills jag får åka till Stockholm i januari.

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad skönt att du fick kontakt med Johanna. Jag sätter numer alltid telefinen på ljudlös på natten för blir jag väckt av den så är det så svårt att somna om. Men jag förstår att du inte kunde det i detta läge.
    Förstår att du längtar till januari och till Stockholm och att vi då kan ses. Vore jättetrevligt.
    Snart vänder det och blir ljusare tider …
    Fotot blev bra och visst påminner det lite om norrsken.
    Kram och trevlig söndag.

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Ditte! Jag brukar ha telefonen inne i vardagsrummet och då hör jag inte aviseringssignalen in till sovrummet, men ibland blir den liggande i hallen… och hör jag den brukar jag inte bry mig utan tänker att det är reklam eller så. Men nu var jag orolig och hoppade upp.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.