Marja

Den långa resan.

Jag tror jag klarat det…

IMG_20170116_205853

Jag tror jag klarade det! Att hålla Azalean vid liv, nämligen. Det har varit den största utmaningen under besöket här i Stockholm. ’Vatten var tredje dag i bunken den står i’, sa han. Ok.

I morgon tar jag tåget till Umeå och exet tar tåget från Umeå till Stockholm och någonstans på vägen möts våra tåg. Har inte riktigt kunnat räkna ut var, men ja kan ju fråga tågvärden i morgon.

I dag har jag hängt med min barndomskompis Gun-Britt. Vi började med lunch på Kulturhuset och mycket prat. Sen ville jag gå till Gudrun Sjöden på Regeringsgatan och Gun-Britt köpte en likadan sjal som jag köpte i går på Götgatan. Jag köpte ingenting… vad är det med mig? När Johanna ringde befann vi oss på NK och gick till Starbucks för en kaffe och för att vänta in henne. Sen blev det ett par inredningsaffärer och nu är jag alldeles slut. Försöker titta på Idrottsgalan, men somnar hela tiden.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

 

6 kommentarer

  1. Ditte

    God tidig morgon!
    Så fint att du och Gun- Britt fick till ett möte igår och jag kan tänka mig att ni hade mycket att pratat om.
    Kan förstå att du somnade för att gå på stan tar på krafterna. Du får vila dig på tåget hem.
    Och så bra att azalean överlevt! Kanske något att satsa på hemma hos dig också- Vackra är de men acks så svåra tycker jag.
    Trevlig hemresa!
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag har provat ha Azaleor, men misslyckats varje gång. Samma med Cyklamen. 🙂 Sitter på tåget och är framme om 1,5 timme. Fick ett sms från Raoul strax innan våra tåg möttes att han skulle vinka 🙂 Det gick väldigt fort.
      Kändes som att Stockholmsvistelsen blev väldigt kort den här gången…hoppas på att kunna komma senare i vår igen.
      Kram!

  2. Judy

    Glad to hear the trip home went well. 🙂 What beautiful azaleas and I sure have trouble with flowering plants too. My husband has bought me so many over the years and fresh cut flowers last longer. The trains meeting part ways is quite neat. Good to know your safe at home. Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! The trip home went very well… it takes 6 hours, but doesn’t feel long. I started reading an interesting book, looked at a TV program I had missed on the tablet and even slept a while. 🙂
      Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.