Marja

Den långa resan.

Lugn lördag

IMG_20170121_175217

Jag kan inte sluta beundra de här tulpnernas fina färg. I morse fick de två iskuber i vattnet och det mår de bara bra av.

I går var jag och klippte mig och vi pratade bl.a. om att Trump skulle svära presidenteden på kvällen. Min frissa kunde redogöra för hans fruar (vad de heter) och hur många barn han har och med vem. Tittade sen på när han svor eden och försökte lyssna på hans installationstal. Det finns inte en millimeter ödmjukhet i den mannen och hans tankar genomsyras av vi-och-dom. Allt han sa, har han sagt förut flera gånger. Det är ju rentav pinsamt.

I dag var jag ute på isen en stund. Ljuset är så speciellt nu… så försiktigt och skört, men så hoppingivande. Jag gick ut mitt på sjön och snurrade runt.

IMG_20170121_142053

IMG_20170121_143525

 

De flesta promenerade eller åkte skidor, men den här mannen klampade förbi med snöskor. Säkert bra motion, för han fick lyfta på fötterna och använda lårmusklerna en hel del.

På hemvägen hälsade jag på mitt favoritbjörköga. Björkstammen var så bländande vit i dag. Det borde finnas en färg som heter björkvit.

IMG_20170121_144807

Ha en lugn söndagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Jag tycker vi anammar ditt förslag att börja ta in färgen björkvit. Det är ju något som alla känner till.
    Vackra bilder med ljus och visst blir det ljusare dag för dag.
    Trump vill jag helst förtränga, men man har valt honom som presiden och det måste ju stå för ett väldigt stort missnöje. Känner oro även för Sverige där missnöjet hos många gör att SD går framåt. Illa!
    Önskar dig en fin söndag och här hos oss i Spanien är det uppehåll idag så en långpromenad vänrtar.
    Kram!

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Ditte! Ibland kan jag bara stå och stirra på vissa björkstammar för att de är så vackra. Det är en speciell vit färg på dem. 🙂
    Skönt med uppehåll så du kan ta din promenad. 🙂
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.