Marja

Den långa resan.

Förkyld??

IMG_20170207_113724

Javisst sken solen i dag. Så här fin var den blå himlen och de kompakta molnen i bakgrunden från mitt sovrumsfönster i morse.
Ännu gladare blev jag när jag öppnade min mail och såg meddelandet att support redan hade åtgärdat mitt spam och blockerat ip-adressen. Tack för det!

Men sen kände jag att jag höll på att bli förkyld och det har jag inte tid med just nu. Jag h.a.t.a.r. att vara förkyld, för det går alltid ner i luftrören på mig.

Exet for hem med eftermiddagståget, men for iväg till universitetet redan på morgonen. Sen upptäckte jag att han hade glömt två böcker, som han planerat läsa under den sex timmar långa tågresan, på bordet. Jag skickade ett sms att jag kommer ner till tåget med dem och fick en liten utflykt i det vackra vädret. En kort bussresa bara och ett besök på apoteket och kiosken på sjukhuset.
När jag var på Östra station, passade jag på att ta rulltrappan upp och hälsa på Knutte Westers lilla nomadflicka. Hon står lite avsides, så man får leta efter henne.

IMG_20170207_185615

Hon berör mig verkligen där hon står och tittar ut genom fönstret med ryggsäcken på ryggen. Vart är hon månne på väg? Jag antar att hennes mål är bort från barnhemmet.

Jag är inte pigg. Har tvättat lite i eftermiddag, men inget mer. Jag håller på och gör Alla-hjärtans-kort och ska försöka göra dem färdigt i kväll så att de kommer iväg till Stockholm i tid.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Bra att du fick hjälp av supporten på VK med dessa spam för de är ju trötttsamma.
    Trist med förkylning men tyvärr dyker ju dessa upp när man inte vill ha dem. Och det vill man ju aldrig…
    Den lilla nomadflickan är väldigt fin och jag hoppas jag vid nästa besök i Umeå ska kunna hitta henne.
    Skynda dig nu på att bli frisk.
    kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag blev lite förvånad att jag fick hjälp så fort… kanske för att jag var så arg förra gången. 🙂
      Raoul var lite förkyld, fast han inte ville medge det, så jag blev nog smittad av honom. Hoppas det går över fort.
      Den lilla nomadflickan står på plan tre, bakom fiket, bakom en pelare vid fönstret. Vet man inte att hon finns där är risken stor att man inte ser henne.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.