Marja

Den långa resan.

Skywatch Friday, February 2017

IMG_20170210_132238

From my window.

/Från mitt fönster i dag/

Skywatch Friday

Have a nice weekend <3

6 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Marja ! Jag skriver inte så ofta på min blogg , men när jag gör det läser jag alltid igenom dom som jag alltid brukar läsa . Bland andra din , som alltid är bra !
    När jag nu gick igen din för en tid bakåt , såg jag att du skrev om att du har diabetes . Känner att jag måste delge dig om nåt viktigt , som jag hörde i går från min granne , också diabetiker ….
    För ett år sen var hon så hängig och dålig länge . Hennes sonhustru i Stockholm , sjuksköterska , undrade vilken tablett hon åt för sin diabetes. Den heter METFORMIN ! Sonhustrun sa då att hon skulle kräva att läkaren kollade upp hur hon hade det med järnhalten i blodet , eftersom just den tabletten orsakade järnbrist .Hon tar nu järntablett och är mycket bättre ! KOLLA UPP DETTA !

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Inga-Britt! Jag äter Metformin och har precis kollat mina blodvärden. De är bra, men jag ska vara uppmärksam. Vi kollade också om jag hade B12 brist, som är en annan biverkning av den medicinen, men det har jag inte heller. Jag har bara dåligt immunförsvar efter de svåra tandinfektionerna jag haft. Nu är ju det åtgärdat, så det ska väl ordna sig med tiden, men diabetes i sig ger också sämre immunförsvar.
      Ha en skön söndag! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.