Marja

Den långa resan.

Alla nyanser av grått

IMG_20170212_184352

Vilka tvära kast i vädret. Gårdagens vackra soliga vinterdag blev över en natt en nollgradig dag med alla nyanser av grått. Himlen var grå, snön var blöt och grå och träden och buskarna spretade tråkgråa. Jag orkade bara gå till kiosken för att köpa mjölk och en glass.

För övrigt känns allt mycket bättre i dag. Vaknade i morse efter en god natts sömn och kände direkt att nu hade det vänt. Kropp och knopp kändes lättare och hostan hade avtagit. Jag har inte hostat så mycket på dagen, men nu på kvällen har jag haft ett par anfall. Det finns alltså hopp om livet och det är nödvändigt, för jag har lite åtaganden och inbokningar i veckan. I morgon kväll ska vi ha möte med bostadsrättsföreningen här hemma hos mig. Jag kommer inte att baka något denna gången, utan far och köper något smaskigt fikabröd i stället och så måste jag sanera/sprita mitt hem från alla baciller.

Ha en lugn måndagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Skönt att din hosta har blivit bättre och hoppas nu att det förblir så. Inte så kul att ge sigut på längre promenader i grått och fuktigt väder. Jag tror mer att det då är bättre att vila sig i form inomhus.
    Önskar dig en piggare vecka och mindre hosta.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Nu har det definitivt vänt och ser fram emot en hostfri vecka. 🙂
      Kram!

  2. Judy

    Glad to hear your feeling better. 🙂 Our weather sure is warming up and this week our highest forecast is for plus 9C. Have wonderful week! Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! I’m much better already. 🙂
      We, too, have had a lot of degrees above zero today. So strange at this time of the year.
      Have a nice week! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.