Marja

Den långa resan.

Snubbelfia i farten i dag

IMG_20170213_200828

Jag gick bara ut på balkongen för att skaka dammtrasan och överraskades av solnedgångens reflexioner över hela himlen. Så intensivt.

Möte med bostadsrättsföreningen hos mig i kväll. Vi hade ett litet manfall, men klarade oss för det. Jag hade köpt pistagelängd och finska pinnar till fikat. Precis innan den första personen kom, snubblade jag över en mattkant och föll platt på ansiktet i soffan. Det tog ett par sekunder innan jag hade samlat ihop mig för jag blev så full i skratt när jag tänkte vilken syn jag måste ha varit med ansiktet platt i soffan och rumpan i vädret. Min stackars nacke tog lite stryk.

När alla hade gått och jag skulle stöka undan, snubblade jag på lampsladden och hamnade på golvet mellan soffan och soffbordet. Det var lite trångt, vilket gjorde att jag fångades upp i fallet och bara skrapade upp lite skinn på insidan av handloven. Det tog ett tag att kravla sig upp. Herregud vad klumpig man blir med åldern.

Hostan har avtagit och jag känner mig pigg i huvudet, men fortfarande trött i kroppen. Det tar väl några dagar. Är glad att jag kan fara till tandläkaren i morgon och få mina nya framtänder. Och så håller vi tummarna att det blir sista gången!

I morgon är det Alla hjärtans dag. I Finland heter det Ystävänpäivä, alltså Vändagen. Det tycker jag är så fint. Jag fick ett fint mail från min kusin i Finland med en varm tanke på vändagen.

Dessutom är det Vänliga veckan nu, en påminnelse om att vara vänlig mot alla och extra vänlig mot sig själv.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

6 kommentarer

  1. Sandra från Finland

    Glad Alla hjärtans dag på dig! Jag tycker om både ”Alla hjärtans dag” och ”Vändagen”, då man kan fira alla slags kärlekar och vänskaper. Själv ska jag umgås med familjen – en av mina största kärlekar 🙂

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Sandra! Och glad Alla hjärtans dag till dig med! <3
      Jag gillar också ordet 'vändagen' för att de blir ett vidare begrepp…
      Kram!

  2. Judy

    Happy Valentine’s Day Marja! Lovely sunset. I am also very clumsy but after a laugh we pick ourselves up and carry on. Enjoy your evening! Hugs! Judy

  3. Ditte

    Vilken tur att du inte slog dig hårt i något av fallen. Det kunde ju gått rktigt illa. Men nu verkar det vara lite tur du har med dig i och med att även hostan blivit bättre.
    Hoppas nu du får vara frisk ett tag.
    Bilden på himlen är verklige vacker och du har fångat den så fint.
    Stor kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag jag hade tur… men det oroar mig att jag är så klumpig. Är lite yr och svag efter förkylningen, men det ska väl bli bättre.
      Himlen var helt magisk och det var bara en slump att jag gick ut på balkongen.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.