Marja

Den långa resan.

A never-ending-story…

IMG_20170214_170858

Eftermiddagssol i Vänorsparken i dag. Snön smälter till is med vattenplaning.

Tror ni att det blev det sista tandläkarbesöket i dag? Nu börjar det nästan likna ett skämt, men jag ska dit i morgon igen. Tandläkaren var nöjd med formen på de nya kronorna, men inte med färgen. Den avvek för mycker från de omgivande tänderna, tyckte han. Det är ju svårt med framtänderna och jag vet att man oftast gör kronor/brygga på fyra framtänder i överkäken för att få ett enhetligare utseende.
Vi var inte riktigt överens. För en gångs skull blev jag kinkig, beroende på att jag är less nu och jämfört med de fula tänderna jag hade, tyckte jag att de här var riktigt fina. Det slutade med att tandteknikern själv fick komma från andra sidan stan för att avgöra tvisten. Medan vi väntade på honom fixade vi ett par missfärgade tandhalsar och sen fick jag en hostattack.
Tandteknikern skall nu lägga på en halv nyans mörkare färg på delar av kronorna, så att de ska se mer naturliga ut och det gör han i morgon bitti. Jag är förstås glad att min tandläkare vill göra ett perfekt jobb, men jag var ärligt talat besviken när jag gick därifrån. Jag vill ju bli färdig.

Jag hostar fortfarande i attacker, men är för övrigt ganska bra, förutom att jag är så trött. Men det kommer jag ihåg att jag var i höstas också efter förkylningen, så det ska nog gå över. Jag tillåter mig att vila på soffan så mycket jag kan.

I morgon är det akvarellmålning och jag skall ha med mig fikat. Efter tandläkaren ska jag gå och köpa färskt bröd, ost och kanske gå till teboden och köpa ett gott grönt te.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Förstår verkligen att du vill bli klar hos tandis, men kanske är det ändå värt det där extra besöket för att få till det riktigt bra. Och riktigt bra kommer det att bli. Önskar dig lycka till.

    Trevligt med akvarellmålningen och skönt att du kan orka gå dit nu när hostan till viss del gett med sig.
    Önskar dig en trevlig onsdag.
    kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Visst är jag glad att tandläkaren är noggrann och det blev ett himla bra resultat. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.