Marja

Den långa resan.

Och så klagar jag igen.

IMG_20170215_172332

I natt satt jag och spelade det här spelet, Mahjong, på datorn alldeles för länge. Jag har tre uppställningar jag gillar mest och alla tre ska gå ut innan jag ger mig.
Nattens spel var nog också en flykt från något jag kände i huvudet… ansiktsvärken från trigeminusnerven in i bihålan. Himla dumt att sitta och tro att man kan tänka bort något sådant… men det är väl ganska mänskligt.

Sen drogade jag mig med värktabletter och försökte sova några timmar, men hela dagen har varit en kamp mot värken. Jag är så less nu. Ska den här förkylningen aldrig ta slut? Förra gången fick jag ju äta antibiotika för bihålan, men det är ju inte bra att göra det stup i kvarten.

Tog i alla fall bussen till Ålidhems centrum och gick omkring lite i Dungen, den lilla parken vid Kulturhuset KLossen. Det var lite vårkänsla i luften trots att solen inte var framme.

IMG_20170217_152619

Sen handlade jag lite mat och så har jag mest sovit på soffan.
I morgon ska jag på teater på eftermiddagen och så har jag telefondate med Johanna.

Ha en lugn lördagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Vad roligt att du kan spela Mahjong. Jag provade att lära mig i peking men lyckades inget vidare. Kanske dags att försöka på nytt. Där var det dock inte på datorn.
    Trist med din värk och jag nskar så att den gav med sig.
    Hoppas att du är piggare idag.
    Och både teater och telefondate låter trevligt.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Mahjong som ensamspel på datorn är inte svårt… som att lägga patiense ungefär… men sällskapsspelet är krångligare. Jag har aldrig provat på det men jag vet att det är ganska svårt. Man måste tänka strategiskt och det är ju det jag inte har lärt mig. 🙂
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.