Marja

Den långa resan.

Ljuset i skogen…

DSCN1554

Trots både Vasalopp och Skid VM på TV var det många som valde det fina vädret och aktiviteter nere vid sjön. De flesta åkte skidor eller pulsade i snön och det fanns en grupp som satt och hade picnic mitt ute på sjön.

Några hade tagit skidorna på cykeln ner till isen och kvinnan i bakgrunden hade en hopfällbar stol med sig som hon satte sig på i solen.

DSCN1553

En bred stig hade trampats upp tvärs över sjön till Kyrstugan. Det var många som tog den vägen. Sen kan man fortsätta gå på skogsvägen på andra sidan, där jag brukar cykla på somrarna. Blir det fler vackra dagar ska jag ta en långpromenad ditöver.

DSCN1552

Skogen var så vidunderligt vacker. Det rasade snö hela tiden från träden och jag försökte fånga det, men det var inte alls lätt. Så här var min väg genom skogsdungen till sjön. Ljuset alltså…

DSCN1545

DSCN1546

DSCN1547

DSCN1548

Jag gick hem samma väg bara för att få samma upplevelse en gång till. Man måste ju passa på.

Jag hade gåstavarna som vanligt och det gick bra att gå. Det gick inte fort, men jag var ute för att få frisk luft och njuta av vädret och naturen.

I morgon är det måndag igen och en ny vecka.

Ha en lugn måndagsnatt <3

6 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken vacker vinterdag du bjuder på. Och en så skön promenad ! Väldigt vackra bilder och du har fångat ljuset så vackert.
    Förstår att du njöt av att promenera här.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det var nog den mest njutbara dagen den här vintern. 🙂 Och ljuset var magiskt.
      Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! It was the best day this winter. 🙂
      And thank you for the beautiful card and wonderful presents I got with the mail today! Such precious work of art. I will show them on the blog tomorrow. <3
      Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.