Marja

Den långa resan.

Dagens väderrapport

idag1

Vädret sinkade hela min förmiddag. Jag kom ut från toaletten och möttes av det här. Hur länge hade jag varit där inne? Det hade ju varit snöfritt och halvmulet.

På tio minuter förvandlades landskapet utanför mitt fönster till ett vinterland. Den blöta snön fastnade på träd och buskar och eftersom det snöade så ymnigt låg snön kvar på marken. Sen ljusnade det och några enstaka snöflingor flög omkring i det magiska ljuset. Jag gick från fönster till fönster och sedan satte jag mig i soffan och njöt av ljuset och de dansande snöflingorna.

idag3

idag2

Solen kom fram, all snö försvann på en halvtimme och jag kunde ta itu med det jag skulle göra i dag. När jag sen for till vattengympan tänkte jag för mig själv att jag kanske hade drömt, för det fanns inte en snöfläck kvar på marken. Men jag har ju bilderna.

I omklädningsrummet pratade vi om dagens växlande väder. Alla tyckte att det var besvärligt och de tittade stort på mig när jag försökte förklara att jag upplevt en vacker stund i ett sagoland.

I morgon ska jag gå ner till sjön för att kolla läget. Min granne sa att isen fortfarande ligger kvar. Suck!
Och så är det fredag igen. Kommer inte fredagarna tätare än de ska?

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

 1. Ditte

  Jag tycker också att fredagarna kommer snabbare än de brukat. Märkligt!
  Att se på snön som föll i det vackra ljuset var en upplevelse i sig, men visst är det märkligt att det ska snöa, även om det är uppe i norr, i maj månad. Men vädret är ju som det är.
  Väldigt vackra bilder! Även i Stockholm hörde jag att det snöade härom dagen. Men nu till helgen ser det ut att bli mer vårligt väder igen. Skönt tycker jag.
  Kram och trevlig fredag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! I dag har vi klarat oss utan snö… peppar,peppar. 🙂
   Ha en trevlig helg!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.