Marja

Den långa resan.

Äntligen fritt vatten

frittvatten1

Så skönt att krama ett solvarmt träd när det blåser iskalla vindar nere vid sjön. Men inte lätt att ta en selfie med ena handen och tydligen också i motljus.

Det var några dagar sedan jag var nere vid sjön, men i går sa min kompis att det var öppet vatten så jag var ju bara tvungen att ta mig tid att gå en promenad dit ner. När jag kommit en bit på skogsstigen stannade jag och drog efter andan… jag såg blått vatten skymta där längre fram.

frittvatten4

Det blåste iskalla vindar, men det gjorde ingenting när vattnet var lika blått som himlen och svallade fritt. Äntligen!

frittvatten3

frittvatten2

Det här är mobilbilder. Jag hade kameran med mig och tog många fina bilder, som försvann när jag laddade upp dem i datorn. Hittar dem ingenstans… så mystiskt. Jag har startat om datorn och letat överallt, men kan tyvärr inte locka fram dem. Hoppas inget elakt virus har ätit upp dem.

I morgon har vi årsmöte med bostadsrättsföreningen. Jag har varit efter nyckeln till lokalen vi hyr och i morgon ska jag fara och köpa kaffe och fikabröd. För övrigt är jag väl förberedd. Ska vara sekreterare på mötet.

Ha en lugn tisdagsnatt <3 

2 kommentarer

 1. Ditte

  Vad skönt att det nu är öppet vatten på sjön. En skön promenad kan jag tänka mig, trorts den isande kylan. Härligt med blått vatten och den vackra blå himlen.
  Önskar dig en fin dag med blå hälsningar från Stockholm.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Visst var det skönt med en promenad, trots blåsten. 🙂
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.