Marja

Den långa resan.

Skywatch Friday, May 2017

skywatch6

The birch trees are green now. Can you see the seagull coming towards me?

/Björkarna har slagit ut. Ser ni måsen som kommer flygande mot mig?/

Skywatch Friday

Have a nice weekend <3

6 kommentarer

 1. Ditte

  Så fort det gick för björkarna att slå ut när våren väl bestämde sig för att slå till! Fin bild där också måsen fann sin plats.
  Kram och trevlig fredag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, ett par varma dagar och så small det till och björkarna blev vackert gröna. Måsen kom med av misstag, trodde den skulle bli en suddig prick eftersom den störtade mot mig, men jag hade tur. 🙂
   Ha en fin söndag!
   Kram!

 2. Veronica Forsberg

  Hej Marja!
  Jag hittade till din sida då jag googlade på fibromyalgi umeå.
  Jag tänkte be dig lite om tips och råd om just fibromyalgi. Jag har i flera år nu misstänkt att jag har just det. Jag bor i Umeå trakten och varor till olika vårdcentraler genom åren just på grund av min ständiga värk. Tyvärr känns det som att man ska lyckas komma till ”rätt” läkare. Istället för att egentligen bli utredd har jag fått höra att jag kan känna mig sjuk om jag får en diagnos och att jag inte är 20 pr längre. Så tröttsamt att jag tillslut inte ens orkade gå till ngn läkare. Har du ngt tips på någon läkare som har erfarenhet av just fibromyalgi?
  Vänlig hälsning
  Veronica

 3. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

  Hej Veronica! Så trist bemötande du fått på vårdcentralerna. Fibromyalgi går ju under reumatiska sjukdomar, så jag tycker du ska be att få en remiss till reumaten för diagnos. Att du kan känna dig mer sjuk bara för att du får en diagnos är nys… , tvärtom är det bra att få en diagnors eller utesluta en. Jag fick min diagnos efter en undersökning på reumaten. Sen har jag klarat mig själv… vet tyvärr ingen bra läkare, utan har den erfarenheter att det finns väldigt få allmänläkare och sjukgymnaster som vet vad fibromyalgi är. Du skulle kunna ta kontakt med reumatikerföreningen i Umeå (googla), de har en fibromyalgigrupp som kanske skulle kunna ge dig tips.
  Hoppas du hittar någon hjälp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.