Marja

Den långa resan.

Chiapudding till fikat

chiapudding

Det blev chiapudding gjord med kokosmjölk och tinade söta körsbär till fikat i dag. Riktigt gott. Jag älskar puddingkonsistensen och skulle kunna äta ex chokladpudding varje dag. Men det går ju inte. Chiapudding är bara mjölk och chiafrön och det söta kommer från bär eller frukt jag lägger på.

I natt kunde jag sova ganska bra utan att hosta, men jag har så ont i ’hostmusklerna’ att jag måste hålla mot med båda händerna när jag ändå måste hosta. Det känns mera som astmahosta nu, så jag har sugit i mig Bricanyl i dag.

Jag har tagit det lugnt och läst ut en bok. På eftermiddagen fick jag för mig att jag behövde tvätta och det gick ju bra i slow-motion. I morgon orkar jag kanske ut på en liten promenad.

Jag har en väldigt skrämmande solnedgång utanför fönstret just nu. Mörka moln med röda strimmor och kanter. Var ute på balkongen och försökte få en bild, men jag vet inte… Blev den bra får ni se den i morgon.

Ha en lugn måndagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Anncharlotte Johansson

  krya på dig, njut av försommaren/våren från din balkong och ta det lugnt 😉

 2. Ditte

  Skönt att du kunnat sova bättre, men hostan är ju tärande- Men bra att du tagit det lugnt och om Bricanylen lindrar är det ju bra.
  Önskar dig en fin kväll!
  Hoppas bilderna på solnedgången blev bra.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Hostan är tärande och jag vaknar av att jag ligger och hostar så att jag nästan kräks. Jag tycker synd om granntjejen som sover vägg i vägg med mig, för jag tror att just hosta hörs ganska bra på natten. Och jag är inte direkt tystlåten när jag tar i. Men det måste väl bli bättre, eller hur?
   Ha en fin vecka!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.