Marja

Den långa resan.

Midsommarbukett

midsommarbukett

Det blev en midsommarbukett i år med. Ingenting går upp mot vilda blommor. Nu börjar lupinerna komma och jag ska plocka en stor bukett att ha i en vas på balkonggolvet.

Det blev några små blommor över till en liten bukett. Särskilt vitklövern tycker jag är fin.

midsommarbukett2

Mer tänker jag inte skriva om midsommaren. Jag har nämligen en läsare som inte läser min blogg av genuint intresse och kommer därför att censurera vad jag skriver. Men allt är bra och jag återkommer om ett par dagar.

Ha en fin helg <3

11 kommentarer

 1. Ann Charlotte Johansson

  Så vackra blommor! Håller med om att inget går upp mot vilda blommor.
  Blir upprörd över att du troligtvis drabbats av en ”knäppgök” på nätet. Anmäl!
  Kram är rädd om dig

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ann Charlotte! Nej, ingen knäppgök, utan en god vän som läser bloggen för att ’kontrollera’ vad jag gör … inte av intresse för vad jag skriver och inte regelbundet. Suck!
   Kram!

 2. Caanita

  Förstår inte riktigt vad du menar med att ” ha en läsare som som inte läser min blogg av genuint intresse”, men hoppas och tror att du fortsätter skriva precis som tidigare. Vi hörs hoppas jag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Det är lugnt Caanita. Jag kunde kanske ha formulerat mig bättre. En person som läser, inte för att hen är intresserad av mig eller det jag skriver, utan för att kontrollera vad jag gör. Jag gillar inte sånt.

 3. michael forsberg

  Trevlig fortsättning på Midsommarhelgen.Så underbart vackra ”vildisar” du plockat.Ha det så gott .Tycker det är så tråkigt att du känner att du måste censurera dina ord.Fy attans för såna människor 🙁 /Micke

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Michael! Det är väldigt sällan jag känner att jag måste välja vad jag berättar om på bloggen, men ibland blir jag påmind om falska läsare och då är det lika bra att inte skriva något alls om vissa dagar. Men det är lugnt.

 4. Judy

  Lovely and colorful wild flowers! The blog and the words are your own so you are entitled to write as you wish. I look forward to reading everything and the wording is done real well. Keep posting. Hugs! Judy

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Thank you, Judy! Yes, the words are mine and I have only loyal readers, but in this case I have to omit telling what I’ve done, because I know that this person will be reading purely out of curiosity and not out of interest. It’s like gossiping and I don’t like that. It’s a personal statement from my side.
   Of course I’ll keep posting. Hugs!

 5. Ditte

  Så trist Marja att du inte ska kunna skriva vad du vill på din blogg och när du vill. Förstår att du tänker lite extra nu.
  Blombuketten var verkligen fin och jag tycker också att vilda blommor är så vackert.
  Önskar dig en fin söndag och tänker extra på dig.
  Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Visst kan jag skriva vad jag vill på min blogg, men jag kan också välja att inte berätta om vissa saker bara för att visa att jag kan välja. Det låter lite kryptiskt, men jag kan inte formulera det bättre. Kan förklara när vi ses nästa gång. 🙂
   Ha en fin vecka!
   Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.