Marja

Den långa resan.

Ur led är tiden.

kinesiska

Dags för en ny omgång akupunktur. Inga ’hammarslag’ i örat längre, men lockkänsla och prassel när jag rör käkarna… mer på morgonen och mindre mot kvällen. I dag fick jag ligga i ett annat rum med en fin skärm med kinesiska tecken. Jag låg och tittade på dem och önskade att jag kunde tolka vad de betyder. Det är lite jobbigt att ligga på rygg med nålar överallt och värmelampa över knäna, för jag får lätt den där känslan av klaustrofobi  när jag inte får röra mig. Men det gick bra och sen tog jag kisspaus innan vi satte nålar i bakhuvudet, nacken och ryggen. Jag får ligga på sidan eftersom jag inte kan ligga på mage och jag tror jag slumrade till en stund. Till sist var hon inne i munnen och tryckte på de där käkmusklerna och de var inte lika spända i dag, men det gjorde himla ont.

Allt det där tog två timmar och efteråt var jag alldeles vimmelkantig, men det är absolut värt att göra. Nu ska jag inte tillbaka förrän nästa tisdag och sen på onsdag morgon far jag till Finland.

Min köksklocka hade stannat. Jag bytte batteri och hängde upp den slarvigt, så den for i golvet med ett brak. Ur led är tiden, kan man väl gott säga.

klockan

Det är en billig klocka som inte ens går att öppna, så det får bli en ny så småningom.

Ha en lugn torsdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Ditte

    Så skönt att akupunkturen verkar lindra dina besvär och att du blir bättre efter besöken. Önskar att det fortsätter så.
    Stor kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.