Marja

Den långa resan.

Kav lugnt i kväll

kavlugnt

I kväll var det kav lugnt nere vid sjön och kvällshimlen speglade sig i vattnet. Jag stod en lång stund längst ut på Fiskebryggan och mediterade med blicken i det skiftande vattnet.

Sen cyklade jag åt ett annat håll än vanligt och kom förbi ett hallonsnår. Längst ut i kanten hade de som varit där och plockat lämnat ett helt buskage orört. Vilken tur att jag tog med mig en liten burk när jag for iväg. Den blev full.

vildhallon

På dagen har jag varit på Bondens Marknad. Jag köpte avlånga rödbetor, några små polkabetor, några bondbönor, ett litet blomkålshuvud, purjolök och en grovmjölskanelbulle från Hagabröd. Det skall bli en ny rödbetssoppa och en wok. Jag handlade grönsakerna på samma ställe som förra lördagen och betalade med Swish. Det tycker jag är behändigt och går fort.

Ha en lugn söndagsnatt <3

4 kommentarer

 1. Ditte

  Visst är det fint att vara vid vattnet dessa vackra kvällar. Stämningen blir nästan trolsk.
  Var också på Bondens marknad, men här på Söder och alltid blir det något som får följa med hem. Rödbetssoppa låter gott!
  Kram och trevlig söndag.

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Ditte! Ja, ibland kan kvällsljuset vara magiskt även om det är lite mulet. Vatten är alltid vackert på något sätt. 🙂
   Ha en fin vecka!
   Kram!

  • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

   Tack Anncharlotte! Det var ett magiskt ljus just då och det är så fint när molnen speglar sig i vattnet. Ibland vet man inte vad som är upp eller ner. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.