Marja

Den långa resan.

Spåren förbryllar…

fotspar

Tittade ner på vår blivande gräsmattan från balkongen och såg fotspår som slutade mitt i allt. Mystiskt, inte sant? Jag antar att någon krattat igen spåren från den andra sidan… men konstigt blev det.

I dag steg jag upp tidigt igen för att möta upp med förvaltaren från HSB och vaktis för att genomföra en yttre besiktning av husen. Vi gick runt husen, kollade tvättstugorna, var inne i fläktrummen uppe på vinden och vindsförråden. Intressant. Vi hittade inget som behövde åtgärdas, så nu ska jag skriva ett protokoll att besiktningen är genomförd. Nästa år klarar vi i styrelsen av den själva.

Sen for vi alla på lunch, till ett ställe på en ny företagspark på Teg. Även det intressant. En modern lunchrestaurang (har glömt vad den heter) med fräsch mat. Sen hängde jag med in till city och hamnade i Rådhusparken. Har egentligen inte gått där ordentligt på hela sommaren och blev så fachinerad av allt gräs i planteringarna. Jag gillar ju gräs… björk och gräs, det är min melodi.

gras

I kväll var det då vattengympa och det blev så konstigt. Två grupper hade ju stagits ihop till en och alla fick inte plats. Det konstiga var att vi var bara tre från min gamla grupp och resten var den andra gruppen. Vad har hänt? Jag ringde och anmälde mig när annonsen var i tidningen och samma gällde för alla andra, men ändå kände jag mig lite utfryst. Det här med gruppdynamik är intressant och lite skrämmande också. Det blir en så tydlig vi-och-dom-känsla. Okej… jag bryr mig inte… för mig är det viktigaste att jag får krypa ner i det varma vattnet och njuta av att sträcka ut alla muskler och röra på varje led. Men jag saknade mina kompisar.

I morgon ska jag på Bostadsrättsmässa på Väven hela dagen. Jag har prickat för de föreläsningar jag vill gå på och så blir vi bjudna på lunch och fika. Ska bli trevligt.

Ha en lugn fredagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Fint att besiktningen gick bra och det är ju skönt att få den gjord.
    Trevligt med lunch dessutom.

    Visst är dettta med grupdynamik märkligt. Kan tänka mig att du saknar dina gamla kompisar men hoppas på att dessa två grupper kan bli till en efter ett par gånger.

    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.