Marja

Den långa resan.

Nåja…

ikea3

Tadaa!! Bordet är monterat. Det var lite besvärligt att göra det själv, men det gick till slut. Det skulle monteras upp och ner på ett annat bord och sedan lyftas ner och vändas rätt. De där skivorna är ganska tunga.
Jag blev nöjd och det känns som rätt storlek… jag har utrymme att röra mig fritt på ett annat sätt än tidigare. När jag har röjt upp röran och fått lite saker på bordet, ska jag ta bättre bilder.

Sen monterade jag ihop förvaringen att ha i garderoben med pysselsakerna.

ikea4

Det är egentligen en garderob för hängande kläder, så jag hade inte tillräckligt många hyllor, utan har haft ett litet bord där inne för grejerna. Det här är en fristående klädförvaring från Ikea, men lådorna är mer praktiska än djupa hyllor. Överst har jag lagt en träbricka över halva delen och fick på så sätt en hylla för en stor låda. Vid sidan ställer jag stora grejer som målarblock, underlägg, pappskivor m.m. Det kommer att bli så bra när jag får allt organiserat.

Av bara farten organiserade jag om i städskåpet också, så jag har jobbat på bra i dag. Nu har jag en massa udda saker som flyter omkring i lägenheten, men de ska nog också hitta sin plats.

I morgon är det Kreativa kursen och vi ska få prova på Yoga.

Väderleksraporterna spår snö här uppe och jag såg en bild på Instagram från Umeå där det snöade. Hos mig har det inte snöat… än. Få se om jag får en glad överraskning när jag vaknar i morgon.

Ha en lugn tisdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Åh, så fint bordet blev! Verkligen! Och bra gjort att du fick ihop det.
    Även den andra förvaringen verkar jättebra och nu tas ju utrymmet bättre till vara.

    Kyligt även här , men ingen snö.
    Önskar dig en trevlig”kreativ dag” och yoga låter toppen.

    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag blev verkligen nöjd med bordet och det fungerar bra. Förvaringen sväljer mer än jag räknat med, så det var faktiskt också en bra ide. 🙂
      Kyligt och snöblandat regn i dag.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.