Marja

Den långa resan.

Akupunktur… och snö.

akupunktur

Dags för akupuntur i dag igen. I gårdagens inlägg skrev jag att jag skulle på akupunktion, vet inte var jag fick det ifrån. Nej, jag blev inte punkterad och jag har rättat det nu. Det lustiga är att jag inte såg misstaget när jag läste igenom det jag skrivit, utan att jag i dag när jag låg på sidan med nålarna i rygg och nacke plötsligt fick en signal från hjärnan att jag skrivit fel. Stackars min hjärna som säkert hade försökt signalera till mig hela natten och dagen, men inte lyckades förrän jag slappnade av helt. Det där händer ganska ofta.

Nu har jag blivit så hemmastadd på akupunkturen att jag i dag tog ut nålarna jag hade på framsidan själv när jag kände att det var dags att gå på toaletten. Det blir kanske stressigt när jag inte ligger och väntar på min tur, men å andra sidan sitter jag gärna och väntar en stund innan nästa omgång med nålar. Toaletterna ligger så till att man inte obemärkt kan glida förbi, utan det är alltid någon som hör att jag är uppe och ’tassar’. I dag kom naprapaten, som också är akupunktör, och hjälpte mig med nya nålar på rygg och nacke och sen med töjningarna av käkmusklerna.

Jag var glad och pigg när jag gick därifrån i det snöblandade regnet. Längtade faktiskt efter torr vit snö…en ny vacker årstid med snö och is. Eller inte. När jag steg av bussen hemma och skulle gå över den våta gatan, fick jag för mig att den var hal och tänkte med fasa på att vintern är besvärliga broddtider.

Har precis varit ute med soporna och nu ligger en jämn matta med blötsnö på marken. Vi är på väg…

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Jag läste din text igår och läste säkert akupunktur helt av bara farten.
    Skönt att du tycker den hjälper dig och att du mår bra av den.
    Här är det också rejäl höst nu men ingt vitt i sikte.

    Kram och trevlig torsdag!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, hjärnan är ju fantastisk för den rättar och fyller i åt oss. 🙂
      Ha en skön helg!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.