Marja

Den långa resan.

Fullmåne

fullmånen

Vilken fullmåne vi har i kväll! Den ligger lika lågt som gatlyktorna och verkar ha fastnat i björkarna. Lite kuslig stämning faktiskt.

Solnedgången var fantastisk i dag med. Så ovanligt för november. Och man behöver inte missa den bara för att man är på Ikea. Satt och åt till den här utsikten.

sunset3

Behövde lite inspiration i dag och for iväg till Ikea. Hade också tänkt besöka Panduro och Willy:s på Avion, men tiden gick för fort och jag blev trött.
Jag älskar att strosa omkring ensam på Ikea… känna och vrida och vända på saker… och få en massa ideer. I dag åt jag inte köttbullar, utan det blev laxfile med grönsaksmedaljonger och citronsås. Väldigt gott var det.

Jag hade ett litet paket att skruva ihop med mig hem. En mycket smal pall, som jag hittade på badrumsavdelningen, med en tidningsvagga i tyg under. Undrar om den är tänkt som ’bajspall’ med plats för tidningar eller korsord? Jag ska då ha den bredvid soffan under hörnfönstret för böcker och tidningar jag håller på och läser. Den är svart, men jag tänkte lägga marmorplast på översidan för att ljusa upp. Tyget under är grått, så det passar nog bra.

Nu ska jag gå ut och titta på månen innan jag går och lägger mig.

Ha en lugn söndagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Caanita

    Jag ser att du skrivit detta inlägget efter klockan 1 på natten och att du sedan ska gå ut och titta på månen. Är det inte lite farligt att vara ute vid den tiden ensam? Eller du kanske menade ut på balkongen? Var rädd om dig!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack för din omtanke Caanita! Jag går ut på gården eller en bit ut på gatan utanför vårt hus… där är det upplyst och ganska tryggt, men jag vågar inte gå ner till sjön och spana in eventuella norrsken ensam. 🙂

  2. Ditte

    En tur till IKEA tycker jag också om att göra och helst till Barkarby där varuhuset är mindre än det i Skärholmen. Och jag går också gärna där ensam och vill ha gott om tid.
    Vilken bra pall du verkar ha fått tag på förvaring tycker jag ofta en behöver.

    Vacker solnedgång, vi har haft nåfra liknande här i Stockholm, men en får skynda på med kameran för det går fort.
    Så fin din fullmåne blev. Här syntes det bara svagt.

    Kram och trevlig kväll.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Jag har varit flera gånger till Ikea Barkaby och jag gillar det varuhuset. Har inte skruvat ihop pallen än, men ska visa den när den är färdig. Jag är ständigt på jakt efter praktisk förvaring… 🙂
      Ha en fin vecka!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.