Marja

Den långa resan.

Ingen bajspall.

sno

I natt snöade det lite. Ett tunt lager på den frusna marken, som gjorde det lönnhalt på sina ställen, så jag fick ta fram broddarna.

For iväg en snabbtur till Ålidhem för att köpa mjölk och frukt. Har varit lite trött i dag… somnade inte förrän halv sju i morse, så det blev inte så många timmars sömn. Fråga inte varför.

Sen fick jag äntligen ihop det lilla tidningsstället jag köpte på Ikea senast. Det som jag trodde var en bajspall, eftersom det stod på badrumsavdelningen. Men det är för högt för det ändamålet.

pall

Den där lilla rackarn var tuff att skruva ihop. Jag börjar bli svag i händerna. Jag har skruvat ihop så många ikeamöbler, men för första gången fanns det ett handtag att stoppa den där skruvmojängen i. Se så fiffigt.

pall2

Men sen behövde jag en stjärnskruvmejsel också… jag har två stycken, men båda slant omkring i hålet och jag fick inte in de skruvarna helt. Nu har jag jätteont i händerna.
Jag tycker pallen är för mörk, den fanns bara i svart, så jag funderar på att ljusa upp den med lite marmorplast på skivan. Men den är himla praktisk och står bra där under hörnfönstret, ett utrymme som är ganska svårt att möblera.

I morgon har vi Kreativa kursen på dagen och vi ska måla akvarell. Vått-i-vått tror jag det stod.

Ha en lugn tisdagsnatt <3 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Bra gjort att få ihop pallen . Fint att handtag följde med men det är klutigt ändå att få alla delar på rätt plats. Jag brukar få skruvar över.

    Trist att inte somna för hela dagen bli ju då så konstig. Men kansk ekan kreativa kursen göra att du kan slappna av och få bättre nattsömn kommande natt.

    Kram och trevlig tisdag.

  2. Marja Granqvist (inläggsförfattare)

    Tack Ditte! Ja, det är inte alltid som alla skruvarna går åt. 🙂 Handtaget var verkligen bra, tänk att de inte tänkt på det tidigare. Har sparat det för framtiden.
    I natt har jag sovit.
    Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.