Marja

Den långa resan.

En dag då allt går fel.

julklappar

Det roligaste med julen är att slå in julklapparna. De här är som sagt på väg och jag spårar på nätet. I fjol skrev posten en siffra fel i Johannas telefonnummer, så hon fick aldrig någon avisering. Någon annan stackare blev antagligen terroriserad med aviseringar och påminnelser. Men det går ju inte att hämta ut något paket utan giltig legitimation och till slut ordnade det sig för Johanna… jag hade ju ett nummer på försändelsen och såg att paketet låg på Gullmarsplan.

Den här dagen har varit en sådan där dag då allting går fel. Tänkte ta det lugnt, men fick ett mail som gjorde mig väldigt irriterad… och sen hade vår ordförande och jag en mailväxling om uppgifter som skulle tas fram a.s.a.p. Det blev stressigt när jag skulle fara iväg till vattengympan och sen fick vi stå och vänta på busshållplatsen på en buss som inte kom. Jag träffade en kompis och stod och pratade, men efter en halvtimma började vi undra och min intuition sa att det kanske var halt. Jag gick in på hemsidan och ja, bussarna stod stilla på grund av halkan. Då ringde jag upplysningen, men de kunde inte säga hur länge trafiken skulle stå stilla. Jaha, då missade jag vattengympan. Fick visserligen ett erbjudande om skjuts, men visste ju inte om jag skulle kunna ta mig hem sen efteråt.

Det där har hänt mig en gång tidigare då jag blev strandad på Mariedal och fick sitta och fördriva tiden på en krog tills kommunen hade hunnit sanda.

Nu är trafiken i gång igen, så i morgon kan jag fara ut till Ikea.

Ha en lugn fredagsnatt <3

6 kommentarer

  1. Ditte

    Tja, ”somliga dagar” kan en vara utan. ” Trist att du missade vattengympan men jag förstår att ovissheten att ta sig hem övervägde.
    Och irriterande mail tar på krafterna.
    Önskar dig en trevligare fredag.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Ja, och jag var väldigt sent ute, så jag hade fått springa genom sjukhuskulverten och stressa och med all säkerhet kommit för sent ner i vattnet, så det hade bara ökat på min irritation. Så det var lugnast för mig att parkera mig i soffan med en kopp kaffe.
      Ha en skön helg!
      Kram!

  2. Judy

    Happy Friday! Your parcels look so pretty. Nice to get the parcels mailed and that they can be tracked. Too bad you missed the last water activity. Have a good evening and enjoy the trip to Ikea tomorrow. 🙂 Hugs! Judy

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Thank you, Judy! I have traced the parcel on internet and it took only two days for it to get to the destination and my daughter has got a message on her phone. Now I must remind her to pick it up at the post office. 🙂
      The trip to Ikea was nice. I will write about it tomorrow. 🙂
      Have a nice weekend! Hugs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.